Geert Ensing

 

 

Geert Ensing
Schaduwfractie

Stootvalk 1
3435 ZH  Nieuwegein
06 - 517 542 73

 

Sinds 2006 woon ik in Nieuwegein. In 2007 ben ik met mijn vrouw in Doorslag gaan wonen. Samen hebben wij inmiddels een gezin met 3 jonge kinderen van 8, 7 en 4 jaar.

In het dagelijks leven ben ik applicatiebeheerder bij een leasemaatschappij. Naast het drukke leven met opgroeiende kinderen, ben ik ook nog actief bij een musicalvereniging en combineer ik wandelen graag met geocaching.

Sinds 2008 ben ik onderdeel van de ChristenUnie-fractie in Nieuwegein. De afgelopen periode ben ik namens de ChristenUnie commissielid geweest van de commissie ROM, waarin ik mij ingezet heb voor de leefbaarheid in Nieuwegein.
De ChristenUnie heeft altijd een stabiele, constructieve bijdrage geleverd aan het gemeentebestuur en ik ben blij daar deel van uit te mogen maken.

Het is belangrijk dat het prettig wonen is in Nieuwegein. Hierbij is duurzaamheid voor mij een belangrijk thema. Uiteraard is het hierbij belangrijk om zelf ook bij te dragen. Het plaatsen van zonnepanelen en het overstappen op volledig elektrisch rijden om de binnenstedelijke uitstoot te minimaliseren en de groene gebieden te beschermen voor de toekomst, zijn voor mij daarbij een logische stap.

Ik hoop op uw stem op 21 maart: Lijst ChristenUnie, plaats 5, Geert Ensing.