Martin Monrooij voor 2e keer politicus van het jaar!

IMG_8064_Politicus-Martin_Monrooijmaandag 12 februari 2018

Tijdens de Nieuwegein Awards in het Sport- en Evenementencomplex Merwestein heeft Martin Monrooij zaterdagavond de Award in ontvangst mogen nemen voor 'Politicus van het Jaar 2017'. Eerder won Martin Monrooij ook al de Award. Dat was in 2011.

De jury in haar rapport: ‘Deze ervaren CU politicus, tevens plaatsvervangend voorzitter van de Nieuwegeinse raad en lid van het presidium, kan getypeerd worden als iemand die altijd weet waarover hij spreekt. Hij heeft als plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad bovendien ‘bewezen boven de partijen te staan en een verbindende invloed te hebben op een soms verdeelde raad. Hij is goed geïnformeerd en bereidt zich gedegen voor. Zijn manier van optreden is humorvol maar nooit kwetsend. Hij staat te boek als een aimabel en vriendelijk mens. In het kort:“ Spontaan, origineel en geestig in het debat. Uitstekende bestuurder een goeie spreker en betrouwbaar. De beste, kortom een Topper!”

Martin Monrooij is erg blij dat hij voor de 2e keer politicus van het jaar is geweest: “Ik ben er trots op dat mijn collega’s mij verkozen hebben. Ik probeer als politicus dicht bij de uitgangspunten van mijn partij te blijven. Dat is een waardevolle bijdrage aan bestuur en inwoners van Nieuwegein te leveren. Ook de komende periode wil ik mij weer inzetten voor een veilige stad, waar iedereen mee kan doen en waar het goed wonen is tussen goed onderhouden groene wijken”.  

Foto www.pen.nl

Labels
Campagne

« Terug