Nieuwjaars groet

jenny-marvin-50957.jpg
Madelon op de markt (IMG_1539).jpg
Door Madelon Voorthuijsen op 2 januari 2023 om 13:03

Nieuwjaars groet

Het is alweer even geleden dat wij iets van onszelf lieten horen en dat hadden we eigenlijk veel eerder willen doen. Het is nu eenmaal zo dat er veel speelt, zowel in de wereld zelf als in onze stad. Onderwerpen die de ChristenUnie landelijk aan het hart gaan zijn onrecht en ongelijkheid. En we hebben helaas veel te maken met beide onderwerpen in onze stad. Elders op de website staan enkele voorbeelden van ons werk in de raad.

 Als fractievoorzitter ben ik heel trots op de fractieleden. 

Ook wat bijvoorbeeld Ineke Schiltkamp voor de CU Nieuwegein heeft betekent alle jaren. Zij is deze maand gestopt met haar formele taken voor de ChristenUnie. Wij mogen gelukkig nog wel gebruik maken van haar expertise. Voor Ineke in de plaats, is nu Jeannette Vosslamber verwelkomt als steunfractielid. 

Bid voor ons voor wijsheid en inzicht, voor doorzettingsvermogen en het stellen van prioriteiten. Aangezien wij soms keuzes moeten maken om ons in te zetten voor specifieke onderwerpen. 

Bij het reflecteren op dit jaar moest ik denken aan de volgende tekst uit Johannes 8:12 ‘Ik ben het licht der wereld; wie Mij volgt, zal beslist niet in de duisternis wandelen, maar zal het licht van het leven hebben’. 

Dit wens ik u toe voor nu en voor 2023 en daar houden wij ons als fractie aan vast. 

Gods zegen!