Blogs per label

 1. Geert
  Door Geert Ensing op 19 maart 2018

  VERTROUWEN

  Als je mij vraagt wat het belangrijkste is in de politiek, zou ik zeggen: Doen wat je belooft. Elke partij heeft zijn eigen speerpunten, en vanuit hun visie bedrijven ze politiek. Tot zover geen probleem. Toch is het vertrouwen in de politiek niet heel groot. De vorige gemeenteraadsverkiezingen hadden een opkomstpercentage van nog geen 50%. Dat geeft toch de denken.

  Lees verder

  Labels: ,

 2. Ineke Schiltkamp
  Door Ineke Schiltkamp op 16 maart 2018

  Geeft uw stem de doorslag?

  “Bij grote besluiten of plannen voor de wijk krijgt de stem van de wijkbewoners de doorslag.“

  Dat was één van de stellingen waarover de lijsttrekkers dinsdagavond 14 maart in De Kom debatteerden. Het bleek een dilemma te zijn, want natuurlijk is de inbreng van wijkbewoners heel belangrijk bij het nemen van grote beslissingen, maar moet hun stem ook de doorslag geven?

  Lees verder
 3. vreeswijk2
  Door Martin Monrooij op 9 maart 2018

  Verkiezingskoorts in Vreeswijk

  Afgelopen woensdag mocht ik als lijsttrekker optreden in een verkiezingsdebat in het Dorpshuis op Fort Vreeswijk. De zaal was helemaal vol met belangstellenden en alle lijsttrekkers probeerden natuurlijk om zoveel mogelijk reclame voor hun eigen partij te maken.

  Lees verder
 4. Sirodjini Kuijpers
  Door Sirodjini Chim op 3 maart 2018

  Wiet in de parkeergarage

  Afgelopen dinsdagavond zette ik rond 22 uur mijn auto in de parkeergarage van City Plaza. Toen ik uitstapte kwam de geur van wiet me tegemoet. Ik was niet verbaasd, want dit ruik ik wekelijks.

  Lees verder

  Labels: , ,